Dzivnieki.ucoz.lv - Baltā pūce


Gadijuma bilde
Patversmes
Slokas
Alūksne
Bauska
Cēsis
Daugavpils
Jelgava
Jēkabpils
Jūrmala
Liepāja
Mežvairogi
Rēzekne
Valka
Ogre
Tukums
Līčos
Jugla
Dzīvnieku biedribas
TUTTI
Ķepu-ķepā
DzīvniekuSOS
Kāmis
Meklēšana
Baltā pūce

 pārtiek galvenōkārt no lemingiem.
Kad tundrā kļūst pārāk auksts,viņas lido uz dienvidiem meklēt barību.
Ja ligzdai pietuvojas ienaidnieks,pūce tam uzbrūk ar nagiem.
Kad piedzimst mazuļi olā,viņam izaug piena zobiņš,un ar to viņš atver čaulu.
Baltā pūce ir vislielākais arktiskais putns.Taisa ligzdu aiz meža.Parasti ligzas taisa akmeņainās,klinšainās vietās,kur var arī novērot ienaidnieku.
Garums ir no 55-66 cm.,spārnu garums 142-166 cm.
Dzimumgatavība 2.gadu vecumā,bet pārošanās periods-no maija līdz septembrim.Ligzo vienu reizi gadā,izdēj 4-12 olas,perē 33.dienas,putni var lidot 43-50.dienās.Pārošanās rituālā tēviņi izveido ar spārniem ''V'' burtu.
Medī rītausmā un vakarā.Savvaļā dzīvo 15.gadus,nebrīvē 28.
Dzīvo apmēram Arktikā.
Ieeja
Lietotājs:
Parole:
Izklaide
Horoskopi
Bezmaksas SMS
šī diena vēsturē
Vārda dienas
Spēles
Radio
Online TV
Online spēles
Aptauja
Ar kādu baribu tu baro savu majdzīvnieku?

Rezultāti
Arhīvs
Visas atbildes: 76
Apmeklēt forumu
Nedēļas anekdote
zaķitis iejiet žurnālu veikalā un jautā:jums playboy ir?? pārdevēja:ir! zaķītis,a kaukas krutāks ir?? pārdevēja:ir! trushu audzēšanas rokasgrāmata!!
Draugi
Latvijas Reitingi
Statistika

kopā aktīvi 1
viesi 1
lietotāji 0


www.BANNERI.lvon-line.lv Top Site Statistika - TopSite.lv