Gadijuma bilde
Patversmes
Slokas
Alūksne
Bauska
Cēsis
Daugavpils
Jelgava
Jēkabpils
Jūrmala
Liepāja
Mežvairogi
Rēzekne
Valka
Ogre
Tukums
Līčos
Jugla
Dzīvnieku biedribas
TUTTI
Ķepu-ķepā
DzīvniekuSOS
Kāmis
Meklēšana
Sākums » 2011 » Marts » 06
Ogres novada dzīvnieku patversme šobrīd ir nonākusi grūtībās. Šīs ziemas sniegs ir sabojājis patversmes jumtu un atkušņa ūdeņi - ēkas sienas. Ir nepieciešama palīdzība, bet diemžēl, tam nepietiek līdzekļi. 

Ogres novada dzīvnieku patversme darbojas kopš 2003. gada decembra. Kopš tā laika patversmē ir dzīvojuši ap1000 suņi un kaķi. Lielākā daļa atraduši jaunas mājas vai atgriezušies pie saviem saimniekiem.

Visus šos gadus patversme ir bijusi ne tikai mājvieta pamestajām radībām , bet arī pildījusi audzinošu un izglītojošu lomu. Ogres bērni un skolēni mācās būt atbildīgi par mūsu mazākajiem brāļiem -bērni raksta skolās projektus, darbojas kā brīvprātīgie palīgi, iet ekskursijās. Patversmes darbinieki piedalās audzināšanas stundās, runā ar bērniem par dzīvnieku aizsardzību, par atbildīgu attieksmi pret mājdzīvniekiem. 

Līdz šim brīdim patversme ir eksistējusi tikai pateicoties pašvaldības ikgadējam finansējumam. Tik liela pašv ... lasīt vairāk>>>
Lasīts: 965 | Pievienoja: dzivnieki | Pievienots: 2011-03-05 | Komentāri (0)

Ieeja
Lietotājs:
Parole:
Izklaide
Horoskopi
Bezmaksas SMS
šī diena vēsturē
Vārda dienas
Spēles
Radio
Online TV
Online spēles
Aptauja
Ar kādu baribu tu baro savu majdzīvnieku?

Rezultāti
Arhīvs
Visas atbildes: 76
Apmeklēt forumu
Nedēļas anekdote
zaķitis iejiet žurnālu veikalā un jautā:jums playboy ir?? pārdevēja:ir! zaķītis,a kaukas krutāks ir?? pārdevēja:ir! trushu audzēšanas rokasgrāmata!!
Draugi
Latvijas Reitingi
Statistika
kopā aktīvi 1
viesi 1
lietotāji 0


www.BANNERI.lvon-line.lv Top Site Statistika - TopSite.lv