Gadijuma bilde
Patversmes
Slokas
Alūksne
Bauska
Cēsis
Daugavpils
Jelgava
Jēkabpils
Jūrmala
Liepāja
Mežvairogi
Rēzekne
Valka
Ogre
Tukums
Līčos
Jugla
Dzīvnieku biedribas
TUTTI
Ķepu-ķepā
DzīvniekuSOS
Kāmis
Meklēšana
Sākums » 2011 » Aprilis » 28 » Dimela - Dzīvnieku veselībai!
6:06 PM
Dimela - Dzīvnieku veselībai!
Es jums šodien vēlējo pastāstīt par Dimelas grupu:

Dimela grupa apvieno sevī trīs veterināro preču vairumtirgotājus Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, kas nodarbojas ar veterināro medikamentu un instrumentu, biopreparātu, papildbarības, dezinfektantu, deratizācijas, dezinsekcijas, dzīvnieku kopšanas līdzekļu, kā arī suņu un kaķu profesionālās barības izplatīšanu.
Igaunijā: Dimela AS, dibināta 1992
Latvijā: Dimela Veta Latvija, dibināta 1992
Lietuvā: Dimela Lietuva, dibināta 1995

Misija
Dimelas grupas uzdevums ir apmierināt klientu vajadzības veterināro preču iegādē, piedāvājot laipnu apkalpošanu un izsmeļošu informāciju par piedāvātajām precēm un pakalpojumiem.
Uzņēmuma mērķi
• Nodrošināt veterinārārstus un zemniekus ar iespējami plašu kvalitatīvu veterināro preču klāstu.
• Nodrošināt veterinārās klīnikas, privātprakses vietas un aptiekas ar to veiksmīgai profesionālajai darbībai nepieciešamajiem veterinārajiem medikamentiem, instrumentiem, biopreparātiem, pasaules līmeņa profesionālajām dzīvnieku barībām u.c.
• Piedāvāt mīļdzīvnieku turētājiem veselīgu, augstas kvalitātes barību un kopšanas līdzekļus viņu suņiem un kaķiem.
Mūsu piegādātāji
Baltijas valstīs mēs pārstāvam daudzus starptautiski atzītus veterināro zāļu, dzīvnieku kopšanas un slimību profilakses līdzekļu ražotājus. Lielākie no tiem ir: Pfizer AH (ASV), Decra (Dānija), Lantmännen AB (Zviedrija), Sloten B.V (Holande), Schils (Nīderlande), Doggy AB, (Zviedrija), Cp-pharma (Vācija), Foderdirekt (Zviedrija), Agrimin (Apvienotā Karaliste), Biochem (Vācija), Vitalac (Francija), Invesa International S.A. (Spānija), Hockley Int. Ltd. (Apvienotā Karaliste), Over (Polija).
Mūsu darbinieki
Visi Dimelas grupas darbinieki ir zinoši speciālisti savā jomā, ar augstu atbildības sajūtu un vēlmi nemitīgi papildināt zināšanas, gatavi izaugsmei, sadarbojoties ar klientiem, ievērojot „win – win” principus.
AS „DimelaVeta Latvija” ir vecākais veterināro preču vairumtirdzniecības uzņēmums Latvijā un ir Dimelas grupas otrs lielākais uzņēmums, kas dibināts 1992. gada martā un nodarbojas ar veterināro preču importu un eksportu Latvijā.
AS „DimelaVeta Latvija” noliktava un birojs atrodas Jaunmārupē, Mārupes novada „Ezīšos”.
Ar ko uzņēmums nodarbojas?
Mēs pārdodam visu, kas nepieciešams lauksaimniecības dzīvnieku, putnu, suņu, kaķu un dekoratīvo dzīvnieku labturībai un veselības uzlabošanai vai atgūšanai:
• Veterināros medikamentus lauksaimniecības dzīvniekiem, putniem un mīļdzīvniekiem
• Profilakses līdzekļus (vakcīnas, dezinfektantus)
• Dzīvnieku kopšanas līdzekļus
• Papildbarību (probiotikas, prebiotikas, vitamīnus, minerālvielas)
• Barību lauksaimniecības dzīvniekiem, suņiem un kaķiem
• Veterināros instrumentus (profesionāļiem un amatieriem)
• Suņu un kaķu diētisko barību SPECIFIC, kaķu smiltis
• Grauzēju apkarošanas līdzekļus
• Insektu apkarošanas un atvairīšanas līdzekļus (dzīvniekiem, mītnēm)
• Sniedzam profesionālas konsultācijas veterinārijā un dzīvnieku ēdināšanā programmas „Saimnieciskais Skatījums” ietvaros
• Sastādām barības devas govju un cūku ēdināšanai
• Organizējam izglītojošus seminārus veterinārajiem speciālistiem un lauksaimniecības dzīvnieku īpašniekiem
• Izdodam grāmatu sēriju „Govs Signāli” latviešu valodā
Par mums: „Dimela Veta Latvija” ir 23 profesionālu darbinieku kolektīvs, ar kuru pamatoti lepojas uzņēmuma valde: Ģirts, Vita un Gatis, grāmatvede Gunta, finanšu speciālistes Inese un Diāna.
Par Jums - mūsu klientiem īpaši rūpējas klientu konsultanti – veterinārārsti. Pārdošanas daļas darbinieces Inta, Anita, Benedikta, Laima, Edīte un Indra. Tirdzniecības daļas darbinieces ik dienas sarunājas ar Jums – mūsu klientiem pa telefonu. Domājam, ka nebūsiet izbrīnīti, uzzinot, ka preču pārdošana pa telefonu ir visgrūtākais preču piedāvāšanas un pārdošanas veids.
Par to, lai klienti laikus uzzinātu par jaunākajām precēm rūpējas reklāmas un produktu reģistrācijas speciāliste Vita.
Ekspeditori – Māris, Harijs, Aivars nogādā pasūtītās preces mūsu klientiem norunātajā vietā un laikā. Noliktavas darbinieki Modrīte un Imants ir atbildīgi par pasūtījumu noformēšanu. Kvalitātes kontroles speciālists Ervīns uzrauga preču saņemšanu un to atbilstību kvalitātes prasībām.
Ja klientam tas nepieciešams, liellopu fermās viesojas dakteri Vita un Laima un palīdz sastādīt dzīvnieku atveseļošanas un vakcināciju plānus. Ja nepieciešams, speciāliste sastāda arī barības devas dzīvniekiem. Par kārtību lielajā veterināro preču noliktavā un precīzu sūtījumu noformēšanu piegādei klientiem rūpējas Gatis- autotransporta pārraugs un noliktavas pārzinis. Tik lielā uzņēmumā neiztikt bez datoriem, tos „dakterēt” apņēmies IT speciālists Mārtiņš. Ņemot vērā, ka uzņēmums nodarbojas ar izglītojošu pasākumu organizēšanu, ļoti vērtīgi ir Martas tulkojumi no angļu valodas.
Kā mēs darbojamies?
Ļoti pārdomāti un uzmanīgi izvēlamies veterinārās preces, importējam tās uz Latviju, lai tālāk piedāvātu saviem klientiem.
Savas vēlmes klienti dara zināmu mūsu pārdevējām pa telefonu. Pasūtīto preci, ja nepieciešams, var saņemt jau nākošajā dienā pēc Jūsu norādītās adreses.

Skatījumu skaits: 1215 | Pievienoja: dzivnieki | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieeja
Lietotājs:
Parole:
Izklaide
Horoskopi
Bezmaksas SMS
šī diena vēsturē
Vārda dienas
Spēles
Radio
Online TV
Online spēles
Aptauja
Ar kādu baribu tu baro savu majdzīvnieku?

Rezultāti
Arhīvs
Visas atbildes: 76
Apmeklēt forumu
Nedēļas anekdote
zaķitis iejiet žurnālu veikalā un jautā:jums playboy ir?? pārdevēja:ir! zaķītis,a kaukas krutāks ir?? pārdevēja:ir! trushu audzēšanas rokasgrāmata!!
Draugi
Latvijas Reitingi
Statistika
kopā aktīvi 1
viesi 1
lietotāji 0


www.BANNERI.lvon-line.lv Top Site Statistika - TopSite.lv