Gadijuma bilde
Patversmes
Slokas
Alūksne
Bauska
Cēsis
Daugavpils
Jelgava
Jēkabpils
Jūrmala
Liepāja
Mežvairogi
Rēzekne
Valka
Ogre
Tukums
Līčos
Jugla
Dzīvnieku biedribas
TUTTI
Ķepu-ķepā
DzīvniekuSOS
Kāmis
Meklēšana
Sākums » 2011 » Aprilis » 28 » DZAB ''Ķepu-Ķepā''
5:14 AM
DZAB ''Ķepu-Ķepā''
Gundega Bidere:
''Sveiki- draugi,adbalstītāji un cīņu biedri.
13 Aprīlī savas durvis( juridiski) atvēra DZAB''Ķepu-Ķepā''.Esam tie paši vecie aktīvisti ,tikai- nu jau paši zem sava karoga.
Pašlaik mūsu rindas ir ļoti minimālas-esam 6cilvēki (Iveta Bidere,Gundega Bidere,Inguna Rozenbera,Dimitrijs Rozenbergs,Gunita Graumane un labais kompjūter gariņš kurš vēlas palikt anonīms).
Juridiski jauni, bet ar labiem darbiem pūriņā-katram no mums pieredze dzīvnieku glābšanas misijās ir sākusies savādāk.  Mēnešu un gadu daudzums arī stipri atšķirīgs.Pagāja laiciņš, līdz mēs ar kopīgiem spēkiem sapratām, kad esam gatavi veltīt ne tikai kādu laika sprīdi, bet lielāko daļu savas dzīves dzīvnieku glābšanā arī nākotnē.Par cik mūsu skaits šobrīd ir ļoti mazs un mēs visi strādājam algotus darbus-nedusmojieties, ja laicīgi neatbildam un cītīgi nepiedalāmies visās glābšanas misijās-pašlaik mūsu resursi un pagaidumājas ir stipri ierobežotas, bet mēs noteikti centīsimies paplašināt savu pūlciņu.
Šobrīd pagaidmājās pie Gundegas Bideres,Ivetas Bideres atrodas 2 kaķu mamītes katra ar 4 mazulīšiem un 14 dažāda vecuma minkas kuras pagaidmājās dažas jau ir gadu.Kā arī ir 3 sunči -7 gadus veca Tigra,1,5 Skifs(no Rēzenknes patversmes),Fidžijai ir 8 mēneši,kas  no Bauskas šosejas.
Pie Ingunas Rozenbergas,Dimitrija Rozenberga  pagaidmājās ir Strīpiņa un Bonija(minkas), kā arī viens doga kucēns un jauktenītis - 4 mēnešus vecs.
Pie Gunitas pagaidmājās ir minkas- Cepurīte un Snikerītis.

Visi kam ir kāda iespēja palīdzēt-jeb kritiska situācija-Zvaniet Gundega 26774592,Iveta29733601,Ingūna26995331. Mēs savu iespēju robežās centīsimies palīdzēt.


Dakterēšanās izmkasas nav zemas...pavisam nav..DAZB''Ķepu-Ķepā''nav atbalsta fonda-naudiņas ir tikai tik daudz, cik mēs paši nopelnam savos algotajos darbos un šie resursi nespēj segt visu dzīvnieciņu aprūpi,tāpēc katrs adbalsts,katrs noziedotais lats spēj glābt dzīvību!Tikai KOPĀ MĒS VARAM DAUDZ VAIRĀK.


Šovasar vēlamies uzcelt pienācīgus voljērus,arī suņu būdas un kaķu mājiņas nepieciešams- ļoti nepeiciešami izejmatriāli šīm lietām: sākot ar naglām un beidzot ar siltinājuma matriāliem,dēļiem u.c.


Arī Tu vari palīdzēt;

Atbalstot ar informāciju;
Kļūstot par aizbildni,
Ziedojot,naudiņu,pārtiku,zāles,smiltiņas,būvmatreālus u.c.
sniedzot pagaidu mājas
aizbraucot ciemos uz patversmi
ar transportu aizvedot/atvedot
Fiziski palīdzot ķeršanā,voljēru izveidošanā u.c.
Sadarbojoties-juristi,vetārsti,celtnieki,amatnieki,pārvadātāji,zoo bāzes,būvmatriālu ražotāji u.t.t.
pabarojot,padzirdot uz ielas dzīvojošos

DAZB ''Ķepu-Ķepā'' mērķi

Dzivnieku aizsardzības preojektu realizēšana.
Sabiedrības izglītošana dzivnieku uzturēšanas jautājumos.
Veicinat Latvijas dzivnieku aizsardzības popularizēšanu ES un LVA līgum valstīs.

Varbūt Tu esi jurists un vari mums palīdzēt ar dokumentiem,ar padomu,ar informāciju...Varbūt Tev ir zināšanas par Eiropas fondiem un projektiem...Vårbūt esi amatpersona kādā pašvaldībā un vēlētos savā pilsētā palīdzēt ielāš dzīvojošiem dzīvnieciņiem...Varbūt Tu strādā izglītības nozarē un atbalsti bērnu un jauniešu izglītošanu par dzīvnieciņiem un viņu vajadzībām,veicinot humānas un atbildīgas atieksmes veidošanos...Varbūt esi vetārsts savā pilsētāun vēlētos noslēgt sadarbības līgumu...Varbūt Tu strādā pārtikas nozarē,kur ēdienu vienkārši met ārā vai dzīvnieku barības ražošanā,izplatīšanā...Varbūt ar būvmatriāliem saistītā nozarē vai esi amatnieks....Varbūt esi mākslinieks,dejotājs,dziedātājs un vēlētos piedalīties labdarības pasākumā uzstājoties...Varbūt Tu esi...Tu vari...Tu māki...


Kaut vienu reizi atsaucoties,piedaloties,sadarbojoties-tā būtu Tava dāvana dzīvnieciņiem!-Un šī pasaule kļūtu par gramu gaišāka
:)
Jo TIKAI KOPĀ MĒS VARAM VAIRĀK! ''
                    Dzīvnieku aizsardzības biedrība
                          ''Ķepu-Ķepā''
                    Reģistrācijas numurs 40008176673
                    Ziedojuma konts:LV37HABA0551030617983
                     Epasts; ivetaxd@inbox.lv
                    Tel;26774592.29733601,26995331
Skatījumu skaits: 2086 | Pievienoja: dzivnieki | Reitings: 5.0/1 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieeja
Lietotājs:
Parole:
Izklaide
Horoskopi
Bezmaksas SMS
šī diena vēsturē
Vārda dienas
Spēles
Radio
Online TV
Online spēles
Aptauja
Ar kādu baribu tu baro savu majdzīvnieku?

Rezultāti
Arhīvs
Visas atbildes: 76
Apmeklēt forumu
Nedēļas anekdote
zaķitis iejiet žurnālu veikalā un jautā:jums playboy ir?? pārdevēja:ir! zaķītis,a kaukas krutāks ir?? pārdevēja:ir! trushu audzēšanas rokasgrāmata!!
Draugi
Latvijas Reitingi
Statistika
kopā aktīvi 1
viesi 1
lietotāji 0


www.BANNERI.lvon-line.lv Top Site Statistika - TopSite.lv