Gadijuma bilde
Patversmes
Slokas
Alūksne
Bauska
Cēsis
Daugavpils
Jelgava
Jēkabpils
Jūrmala
Liepāja
Mežvairogi
Rēzekne
Valka
Ogre
Tukums
Līčos
Jugla
Dzīvnieku biedribas
TUTTI
Ķepu-ķepā
DzīvniekuSOS
Kāmis
Meklēšana
Sākums » 2011 » Aprilis » 20 » Pūkainās dienas.
8:56 PM
Pūkainās dienas.
Lieldienās Ķīpsalā valdīs patīkama kņada un rosība, jo 23. un 24. aprīlī notiks pasākums dzīvnieku mīļotājiem – mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "Pūkainās dienas Ķīpsalā 2011”, kas sniegs daudz prieka gan maziem, gan lieliem.

Pa Ķīpsalas aplokiem lēkās Lieldienu zaķi, varēs apskatīt putnu dārzu ar cāļiem, vistām, pērļu vistām, pīlēm, tītariem, fazāniem, zosīm, dekoratīvajiem baložiem un paipalām. Abas dienas varēs vērot visdažādāko šķirņu suņus un kaķus gan no Latvijas, gan no ārzemēm, apskatīt dekoratīvās pelītes un žurciņas, dekoratīvos seskus jeb fretkas un daudzus citus dzīvniekus.

Vispasaules kaķu izstāde
Pirmoreiz Ķīpsalā notiks Vispasaules kaķu izstāde un tajā būs iespēja redzēt labākos pasaules kaķus, kas sacentīsies par Vispasaules kaķa čempiona titulu. Izstāde varēs aplūkot gan labi zināmas, gan arī jaunas šķirnes, tostarp arī Ukrainas Lefkojas kaķi. Svētdien, 24.aprīlī plkst.14. 00 notiks Pasaules čempionu šovs.

Starptautiskā suņu izstāde

Starptautiskajā suņu izstādē būs aplūkojami dažādu šķirņu suņi no Latvijas un ārvalstīm. Abas dienas notiks aizraujoši šovi, tradicionālās un netradicionālās dresūras paraugdemonstrējumi. Svētdien, 24. aprīlī plkst.14.00 pirmoreiz notiks konkurss "Ķīpsalas zvaigzne”, kurā žūrija vērtēs gan suņu, gan saimnieku talantu un speciāli konkursam radītos tērpus.

Reto suņu stendā prezentēs gan pasaulē, gan arī Latvijā retās suņu šķirnes – Faraonu suni, amerikāņu kailo terjeru, Pēterburgas orhideju, Latvijas dzinējsuni un citus.

Šķirnes trušu izstāde

Līdzās kaķu un suņu izstādēm Ķīpsalā būs aplūkojama arī šķirnes trušu izstāde, kurā būs pārstāvēti vairāk nekā 40 jauntruši, lielie truši un pundurtruši, tostarp arī sarkanie pundurauntruši. Mazos apmeklētāji noteikti priecēs garaušu ģimene, kas savā aplociņā meklēs Lieldienu olas.

Savukārt Trušu pilsētiņas saimnieks Ojārs Narvils stāsta, ka Trušu pils pagalmā un muižiņā, līdzās trušu ģimenēm skraidīs arī tikko izšķīlušies cālēni, jo Trušu pilsētiņā Lieldienu olas jau esot izperētas.

"Ģimenes halle” – koncerts un izpriecas visiem

Pirmoreiz Ķīpsalā būs atsevišķa "Ģimenes halle”, kur mazie apmeklētāji varēs doties aizraujošā rotaļu virpulī atrakciju parkā "Lec un Minies” un atsevišķā aktivitāšu zonā nodoties dažādām radošajām un fiziskajām aktivitātēm, ko piedāvās veikals "Lāčuks”, uzņēmums "Danssuker” un citi. Savukārt "Latvijas Piensaimniecības muzeja” stendā ikviens varēs pamēģināt slaukt "govi”, kult sviestu, to nogaršot un arī to iegādāties. Abas izstādes dienas uz skatuves notiks koncerts, kurā Lieldienu noskaņās dziedās un dejos bērnu kolektīvi no visas Latvijas. Koncerta īpašie viesi būs Vītolu ģimene un Graumaņu ģimene.

Profesionāļu padomi un viss tavam mīlulim par pievilcīgām cenām
Ikviens interesents varēs saņemt gan profesionāļu padomus par to, kāda barība mājas mīlulim ir vispiemērotākā, gan ieteikumus, kā rūpēties par saviem dzīvniekiem un kā uzlabot viņu veselību. Izstādē par pievilcīgām cenām savam mīlulim varēs iegādāties barību, vitamīnus un aksesuārus, tāpat arī iegūt izglītojošu informāciju par mājdzīvnieku veterināriju un citiem jautājumiem.

Lieldienu tirdziņš

Savukārt gan iekštelpās, gan ārpusē pie Ķīpsalas halles darbosies Lieldienu tirdziņš, kurā varēs iegādāties amatnieku darinājumus un zemnieku izaudzētos lauku labumus.

Norises laiks un vieta:
 23. un 24. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

Biļešu cenas:
 Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!


Bērniem no 4 līdz 18 gadiem – Ls 2,00, pensionāriem – Ls 2,00
, pieaugušajiem – Ls 3,00
, īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1 pieaugušais un 3 bērni) – Ls 8,00

Skatījumu skaits: 1465 | Pievienoja: dzivnieki | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieeja
Lietotājs:
Parole:
Izklaide
Horoskopi
Bezmaksas SMS
šī diena vēsturē
Vārda dienas
Spēles
Radio
Online TV
Online spēles
Aptauja
Vai mājaslapā vajadzetu būt rakstitam kas šodien svin vārda dienas?

Rezultāti
Arhīvs
Visas atbildes: 88
Apmeklēt forumu
Nedēļas anekdote
zaķitis iejiet žurnālu veikalā un jautā:jums playboy ir?? pārdevēja:ir! zaķītis,a kaukas krutāks ir?? pārdevēja:ir! trushu audzēšanas rokasgrāmata!!
Draugi
Latvijas Reitingi
Statistika
kopā aktīvi 1
viesi 1
lietotāji 0


www.BANNERI.lvon-line.lv Top Site Statistika - TopSite.lv