Gadijuma bilde
Patversmes
Slokas
Alūksne
Bauska
Cēsis
Daugavpils
Jelgava
Jēkabpils
Jūrmala
Liepāja
Mežvairogi
Rēzekne
Valka
Ogre
Tukums
Līčos
Jugla
Dzīvnieku biedribas
TUTTI
Ķepu-ķepā
DzīvniekuSOS
Kāmis
Meklēšana
Sākums » 2011 » Marts » 23 » No ledus gabala noceļ divus suņus
12:26 PM
No ledus gabala noceļ divus suņus
Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēšanas un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki vairākkārt steidzās palīgā nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, TVNET informēja VGUD.

Tā, piemēram, vakar no rīta, plkst. 8:39, VUGD darbinieki saņēma informāciju, ka Smiltenē, Dakteru ielā, apmēram divus metrus dziļā akā ir iekritis suns. VUGD darbinieki izcēla suni no akas.

Savukārt Bauskas novada Ceraukstes pagastā saimniece bija devusies pastaigā ar saviem diviem suņiem gar Mūsas upi. Spēlējoties suņi uzskrēja uz upes ledus, tas atdalījās un suņi vairs netika krastā. Saimniece izsauca glābējus, kas ar laivu nokļuva līdz suņiem, iecēla tos laivā un nogādāja saimniecei, kas gaidīja krastā.

Vakar pēcpusdienā VUGD darbinieki saņēma informāciju, ka Rīgā, Daugavā pie Mūkusalas ielas upē atrodas suns. Brīdī, kad ieradās glābēji, suns pats saviem spēkiem spēja izkļūt krastā. Savukārt vakar neilgi pirms sešiem vakarā VUGD darbinieki saņēma informāciju, ka Liepājā, uz Dienvidu mola, tīklos ir sapinies putns. VUGD darbinieki putnu atbrīvoja un nodeva veterinārārstam.

Iestājoties siltākam laikam, VUGD darbinieki aicina cilvēkus nebūt pārgalvīgiem un neatrasties uz ledus. Visvairāk nelaimes gadījumu uz ledus notiek tieši pavasarī, kad ledus ir daudz trauslāks nekā rudenī. Jāatceras, ka ledus uz ūdenstilpēm nav vienādi biezs. Bīstamākās ir vietas, kur ūdenskrātuvēs ietek siltāks rūpnieciski izmantots ūdens, upju grīvās un sašaurinājumos, kuģošanas ceļos, zem tiltiem, zvejnieku izcirsto āliņģu vietās. Ledus izturību mazina arī iesalušas niedres, krūmi vai citi priekšmeti.


Avots: TVNET


Skatījumu skaits: 1063 | Pievienoja: dzivnieki | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 1
2011-03-28
1. Ben (XXX) [Entry]
Es velētos sazināties ar jums PRIVĀTI mans E-pasts kevin36@inbox.lv tas ir saizstībā ar mājaslapu dry

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieeja
Lietotājs:
Parole:
Izklaide
Horoskopi
Bezmaksas SMS
šī diena vēsturē
Vārda dienas
Spēles
Radio
Online TV
Online spēles
Aptauja
Vai mājaslapā vajadzetu būt rakstitam kas šodien svin vārda dienas?

Rezultāti
Arhīvs
Visas atbildes: 88
Apmeklēt forumu
Nedēļas anekdote
zaķitis iejiet žurnālu veikalā un jautā:jums playboy ir?? pārdevēja:ir! zaķītis,a kaukas krutāks ir?? pārdevēja:ir! trushu audzēšanas rokasgrāmata!!
Draugi
Latvijas Reitingi
Statistika
kopā aktīvi 1
viesi 1
lietotāji 0


www.BANNERI.lvon-line.lv Top Site Statistika - TopSite.lv